magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Battlefield 3

<< Inapoi la jocul Battlefield 3

Battlefield 3 este un first-person shooter (FPS) conceput sa atace simturile, oferind o experienta de lupta viscerala, cum nici un alt FPS nu a ruesit pana acum. Continuarea editiei Battlefield 2 din 2005, Battlefield 3 utilizeaza motorul grafic actualizat Frostbite 2, ce permite distrugeri, sunet si grafica avansate precum si un accent pe medii urbane dense si complexe. Carcteristicile suplimentare includ: gameplay clasic Battlefield bazat pe misiuni, o impresionanta multime de vehicule printre care si avioane de lupta si tancuri, harti cu o mare intindere, o clasa actualizata de soldati, suport pentru 2 pana la 24 de jucatori online si multe altele.

Inapoi pe campul de lupta

In Battlefield 3 jucatorii preiau comanda unei echipe de elita de puscasi marini americani pentru a experimenta gameplay-ul tensionant, cu misiuni variind in diverse locatii din intreaga lume, incluzand Paris, Teheran si New York. Pe langa luptele la sol, luptele cu vehicule joca un rol important iar printre vehiculele disponibile se regasesc tancuri, avioane de lupta precum si echipamente de suport aerian cu imagistica in infrarosu si vedere din satelit. Jocul contine atat misiuni single player cat si misiuni in mod multyplayer competitiv si cooperativ, cu suport pentru pana la 24 de jucatori online.

Motorul grafic de ultima generatie Frostbite 2

Battlefield 3 depaseste concurenta cu puterea Frostbite 2, noua versiune a motorului grafic dezvoltat de DICE. Aceasta tenologie de ultima generatie este fundatia pe care Battlefield 3 este construit, oferind calitate vizuala superioara, un sentiment de scara mare, distrugeri masive, audio dinamic si animatii incredibil de realiste pentru personje. In timp ce gloantele fluiera pe langa, zidurile se darama si exploziile te arunca la pamant - campul de lupta pare mai activ si interactiv ca niciodata.

Battlefield 3

Caracteristici cheie Battlefield 3

 • Frostbite 2 Game Engine - Battlefield 3 introduce Frostbite 2, incredibila tehnologie de duce la un nou nivel animatiile, distrugerile, iluminarea, partea audio si intinderea spatiului de joc. Construit pe baza acestui puternic motor, Battlefield 3 introduce jucatorii fizic cat si emotional in lumea jocului mai bine ca niciodata.
 • Simte batalia - Simte impactul gloantelor si exploziilor, trage la adapost camarazii raniti si monteaza arma practic oriunde pe teren. Animatiile unimitoare, grafica spectaculoasa si haosul real al luptei din Battlefield 3 iti ataca simturile si te face sa traiesti senzatia vicerala de pe campul de lupta, asa cum nu ai mai experimentat-o in nici un alt FPS.
 • Experienta de neegalat pentru utilizarea vehiculelor in razboi - Cea mai buna experienta online de lupta folosind vehicule acum a devenit si mai buna, cu o gama impresionanta de vehicule terestre, aeriene si maritime, toate la comanda ta.
 • Razboi urban - Lupta in locuri reprezentative si neobisnuite din Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Europa, incluzand strazi claustrofobice, centre metropolitane si spatii cu peisaje deschise, ideale pentru utilizarea vehiculelor, in timp lupti sa iti faci drum prin razboiul de maine.
 • Haos multiplayer - Experimenteaza actiunea captivanta a razboaielor online intre 2 pana la 24 jucatori.
 • Animatii uimitoare - Echipa DICE si-a propus sa duca animatia la urmatorul nivel, folosind tehnologia ANT (utilizata in jocurile FIFA) ce permite crearea unui comportament mai credibil.
 • Razboi in medii vaste - In Battlefield 3 vei avea abilitatea sa te angajezi in lupte pe cele mai extinse harti create vreodata. Luptele in spatii inchise sunt de asemenea prezente.
 • Distrugeri masive - Distrugerile sunt imbunatatite atat la nivel macro cat si micro. Din blocurile de beton utilizate ca adapost contra focului inamic sar bucati iar fatadele cladirilor se prabusesc in nori zgomotisi de praf si moloz.
 • Audio de cea mai buna clasa - Construind pe aclamatul HDR audio al precedentelor jocuri Battlefield, Battlefield 3 continua mostenirea coloanei sonore brutal de realista.
Cerinte de sistem recomandate (pentru versiunea PC)
 • Sistem de operare Windows 7 (64-biti)
 • Procesor Quad-Core
 • 4 GB memorie RAM
 • 20 GB spatiu liber pe hard disk
 • Placa video compatibila DirectX 11 cu 1GB memorie video (NVIDIA GeForce GTX 560 sau ATI Radeon 6950)
 • Placa audio compatibila DirextX
 • Unitate optica DVD
jocuri spacer
 Ultimele stiri