magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Call of Duty: Modern Warfare 3 : COD MW3

<< Inapoi la jocul Call of Duty: Modern Warfare 3 : COD MW3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 este a treia versiune a seriei first person shooter ce apartine Infinity Ward. Actiunea incepe imediat de unde s-a terminat Modern Warfare 2, jucatorii vor controla un agent federal al Serviciilor de Protectie Ruse, un operativ SAS, un tunar de tanc si un artilerist AC-130 precum si alte personaje din jocurile precedente. Jocul are in jur de 15 misiuni, incepand cu invaza Manhattan-ului de catre o forta Rusa.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Pe parcursul jocului in campania single-palyer, vei intra in rolul mai multor personaje, schimband perspectiva pe intreg parcursul povestirii, care, exact ca si in versunile precedente, este impartita in trei seturi de misiuni numite "Acte". Fiecare misiune a unui act are o serie de obiective ce sunt afisate pe ecran. Obiectivele misiunilor pot varia in functie de solicitari, jucatorul fiind nevoit sa ajunga la un anumit checkpoint, sa elimine inamicii dintr-o anumita locatie, sa apere teritoriul impotriva plutoanelor de inamici, sa manuieasca mitraliere sau alte arme speciale si sa planteze incarcaturi explozive intr-o locatie inamica. La unele dintre aceste obiective se poate esua, aceasa putand sau nu sa influenteze progresia povestirii. Jucatoul este de asemea insotit de colegi soldati carora nu li se pot da ordine.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Modern Warfare 3 dispune de un nou mod numit Mod Supravietuire (Survival Mode). In acest mod, unul sau doi jucaori tin piept unor valuri nesfarsite de inamici, dificultatea sporind cu fiecare val. In ciuda faptului ca este comparat cu modul Nazi Zombies din World at War, inamicii nu apar din locatii fixe precum obisnuiau zombie; in schimb, acestia apar in pozitii tactice, bazate locul unde se afla jucatorul. Modul este disponibil pentru toate hartile multiplayer din joc. Jucatorii castiga bani si obiecte ca arme, upgrade-uri, munitie, suport aerian si echipament. Special Ops isi face, de asemenea, reintoarcerea din Modern Warfare.

jocuri spacer
 Ultimele stiri