magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Dark Souls

<< Inapoi la jocul Dark Souls

Un univers fantastic intunecat, cu o inaintare tensionata prin caverne, intalniri cu inamici infricosatori si inovatoare caracteristici online se combina intr-o experienta extrem de convigatoare. Dark Souls elimina barierele cu o lume integrala ce incurajeaza explorarea si necesita adaptabilitate. Pe masura ce jucatorii intalnesc dusmani inspaimantatori si descopera noi zone, fundatia jocului bazata pe provocare si recompensa, extinde experienta, oferind un sentiment unic de realizare.

In Dark Souls, jucatorii au un nou prieten. Beacon Fire este o caracteristica cheie ce patrunde in universul jocului, servind un numar important de functii pentru jucatori in timp ce acestia se lupta pe multe nivele pentru a depasi provocarile universului special si original.

Lumea jocului Dark Souls este integrala, fara nivele distincte si putini timpi de incarcare. Prin intreaga lume, mica lumina calda a flacarii de semnalizare va servi ca punct de subtil de ajutor ce straluceste in lumea rece si untunecata pe care jucatorul o exploreaza. Functiile principale ale Beacon Fire sunt urmatoarele:

  • Recovery Point: Utilizeaza flacara pentru a restaura bara de viata (Life Gauge)
  • Restart Point: Atunci cand un jucator moare in joc, acesta poate relua de la ultimul Beacon Fire, ajutand jucatorii sa progreseze in fata adversitatilor si mortii
  • Sharing Point: Jucatorii se pot aduna in jurul reperului de foc pentru a impartasi experienta Dark Souls
jocuri spacer
 Ultimele stiri