magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Driver San Francisco

<< Inapoi la jocul Driver San Francisco

Driver San Francisco

In Driver San Francisco joci rolul lui John Tanner, un politist detectiv decorat din San Francisco. Acesta este implicat intr-un grav accident, moment in care criminalul Charles Jericho evadeaza.

Nu se stie cum, Tanner se gaseste capabil sa posede corpul oricarui sofer al oricarei masini din oras. Fie ca este o super masina sport sau un mijloc incet de transport, daca il vezi, il poti conduce. Aceasta este oarecum o schema ingenioasa pentru acest gen de jocuri in care obsesia pentru viteza este ceva constant, iar apeland la aceasta tactica, Driver San Francisco incearca se joace un pic cu conventiile jocurilor de curse cu masini.

Pe masura ce Tanner incepe sa realizeze ce ii se intampla, neintelegand totusi in totalitate situatia, jocul incepe usor sa isi desfasoare trucurile. Tanner incepe sa filtreze lumea reala in coma care se afla, aflandu-se in situatia de a putea indrepta evenimente care odata s-au soldat tragic.

Driver San Francisco

Misiunile sunt variate, cu urmariri, evadari, coliziuni, curse si explorari, iar jocul pare sa scoata mereu idei originale pentru fiecare misiune. Spre exemplu, o misiune iti poate cere sa te grabesti spre spital, alta sa executi cascadorii pentru o emisiune TV sau in alta sa concurezi la curse pentru a castiga bani. Optiunile oferite de mecanica prin care poti plana deasupra orasului si intra in orice masina doresti confera o multitudine de alegeri.

In ciuda faptului ca povestea pare foarte putin credibila, Ubisoft Reflections reuseste sa dezvaluie putin cate putin adevarata natura a ceea ce se intampla si face ca realitatea situatiei sa se potriveasca destul de bine cu felul in care a fost proiectat jocul.

Modurile de joc multi-player utilizeaza cu succes aceiasi mecanica principala de tip "ghosting” in variatie cu evenimente de tip urmarire, marcare si provocare de accidente. Combinat cu posibilitatea de a juca aceste evenimente online sau split screen cu “ghosting-ul” dezactivat, Driver San Francisco se dovedeste a fi un joc destul de bogat.

jocuri spacer
 Ultimele stiri