magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Fallout 4

<< Inapoi la jocul Fallout 4

Bethesda Game Studios, creatorii premiați ai Fallout 3 și The Elder Scrolls V: Skyrim, vă invită în lumea Fallout 4 - cel mai ambițios joc al lor de până acum care este primul dintr-o nouă generație de jocuri cu o lume deschisă. În calitate de singur supraviețuitor al Vault 111, pătrunzi într-o lume distrusă de războiul nuclear. Fiecare secundă este o luptă pentru supraviețuire și fiecare alegere îți aparține. Numai tu poți reconstrui și decide soarta Wasteland-ului. Bine ai venit acasă!

Caracteristici cheie:

Libertate!
Fă ce vrei într-o lume imensă deschisă cu sute de locații, personaje și misiuni. Luptă alături de multiple grupări care vor puterea sau fii singur, alegerea îți aparține.

Ești S.P.E.C.I.A.L!
Fii cine vrei tu cu sistemul S.P.E.C.I.A.L. de personaje. Poți fi un soldat Armat cu Putere sau un negociator carismatic, poți alege din sute de Beneficii și poți să îți dezvolți propriul stil de joc.

Pixeli Super Deluxe!
Lumea din Fallout este adusă la viață de grafică de ultimă generație și un motor de iluminare inexistente până acum. De la pădurile blestemate ale Commonwealth la ruinele orașului Boston, fiecare locație vine cu detalii extraordinare.

Violență și V.A.T.S.!
Poți încetini acum lupta aprigă la persoana întâia sau a treia cu noul sistem de Targetare V.A.T.S. - care îți permite să îți alegi atacurile și să te bucuri de un carnagiu cinematografic.

Colectează și Construiește!
Colectează, upgradează și construiește mii de obiecte în cel mai avansat creat vreodată. Arme, armuri, substanțe chimice, mâncare - toate acestea sunt doar începutul - poți să îți construiești și să îți administrezi adevărate așezări.

jocuri spacer
 Ultimele stiri