magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review FIFA 12 : 2012

<< Inapoi la jocul FIFA 12 : 2012

FIFA 12 (cunoscut si ca FIFA Soccer 12) este al 19-lea joc din populara serie de fotbal de la Electronic Arts. Continuand cu amestecul unic intre realism si caracteristicile inovatoare ale francizei, ce adue intr-un joc video atenticitatea de la nivelul gazonului atat de ravnita de fanii fotbalului, FIFA 12 este un titlu captivant pentru veteranii si actualii fani ai jocurilor de sport pe console si calculator. Jocul include: 500 de cluburi oficiale licentiate si mai mult de 15000 de jucatori, auto-constientizare si aptitudini imbunatatite pentru jucatorii AI (controlati de calculator), un mecanism de aparare redefinit, accidentari mai realiste, dribling mai precis si noi perechi de comentatori.

FIFA 12 aduce pe teren noul Player Impact Engine, un motor de simulare fizica construit pentru a furniza fizica reala fiecarei interactiuni de pe teren. Experimenteaza felul in care fotbalistii din lumea reala se lupta pentru balon, deposedeaza si se testeaza fizic unul pe altul. Bucura-te de o varietate infinita de rezultate naturale si credibile din fiecare coliziune. Jucatorii se simt mai rezistenti, imping si trag in timpul luptei pentru posesie si se recupereaza mai repede dupa provocari mai usoare.

Inovatii revolutionare in mecanica de joc fac jocul FIFA 12 sa fie mai profund si mai captivat. Noua mecanica Precision Dribbling confera o fidelitate mai ridicata la atingerea balonului pentru un mai bun control in spatii stamte, mai mult timp pentru a lua o decizie asupra atacului si mai mult control asupra ritmului in care se deruleaza meciul. Apararea a fost reproiectata pentru a o face la fel de abila si relevanta ca si in fotbalul real, gratie noii mecanici Tactical Defending, unde pozitionarea si interceptarea paselor este la fel de importanta ca si deposedarea. Tactica si sincronizarea sunt cruciale.

Jucatorii controlati de calculator au primit un insuflu de inteligenta prin Pro Player Intelligence, o auto-constientizare ce le permite sa se comporte si sa ia decizii in baza propriilor aptitudini si tendinte, conferindu-le capacitatea de a intelege punctele forte si slabiciunile coechipierilor, in fiecare situatie.

Caracteristici cheie

  • Player Impact Engine - Aflat de doi ani in dezvoltare, noul motor de simulare fizica este constuit pentru a oferi interactiuni reale, oferind o varietate infinita de rezultate naturale si credibile din fiecare coliziune. Jucatorii sunt mai insistenti asupra balonului, imping si trag in timpul luptei asupra posesiei si se recupereaza mai usor in urma incidentelor minore, pastand impulsul natural al miscarii.
  • Inteligenta Pro Player (Pro Player Intelligence) - Jucatorii controlati de calculator au prmit o infuzie de auto-constientizare si aptitudini, permitandu-le sa ia decizii bazate pe proprile competente cat si punctele forte si atributele coechipierilor. De exemplu, jucatorii de poseda o viziune exceptionala vor vedea oportunitati cu balonul de care alti jucatori nu sunt capabili. Kaká de la Real Madrid cel mai porbabil va alege se continue un sprint mai departe - si mai rapid - decat alt jucator cu o viziune mai slaba. Aditional, echipele isi vor diversifica atacul bazat pe punctele forte ale jucatorilor de pe teren si pe slabiciunile adversarilor, creand o experienta mai autentica si meciuri mult mai variate.
  • Aparare tactica (Tactical Defending) - Schimba fundamental abordarea apararii, punand inportanta egala pe pozitionare, interceptare pase si deposedare la momentul potrivit. Tactica si sincronizarea sunt cruciale.
  • Driblare de precizie (Precision Dribbling) - Bucura-te de noi metode de interceptare a oponentilor, mai mult timp la balon pentru a lua decizii si control complet asupra rimului de derulare a partidei. Utilizati manevre de dribling in spatii stramte, aproape de flancuri, chiar si in timp ce fentati un oponent.
  • Accidentari reale (True Injuries) - Player Impact Engine monitorizeaza in timp real contactul intre jucatori, analizand forta coliziunii si impactul asupra corpului pentru a detecta accidentari reale, facand modul de cariera (Career Mode) mai provocator. Gestionati noi tipuri de accidentari si riscul de a trimite pe teren un jucator ce nu este pe deplin recuperat.
  • O noua prezentare - Partidele au acum aspectul si senzatia unui meci real televizat. Iluminare dramatic imbunatatita, multimi de suporteri mai autentice si o noua camera implicita fac fiecare meci sa fie special.
  • Navigare mai usoara - Sistemul de meniuri reproiectat pentru o navigare rapida si usoara, cu un meniu principal (Main Menu) personalizabil, bazat pe arenea jucatorului, Virtual Pro si clubul favorit.
  • Autenticitate completa - Peste 500 de cluburi oficiale licentiate si mai mult de 15000 de jucatori.
jocuri spacer
 Ultimele stiri