magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Fifa Street 2

<< Inapoi la jocul Fifa Street 2

Acest joc are acordata o atentie mult mai mare pentru detalii fata de varianta initiala. Muzica este destul de bine realizata. Unul dintre DJ-ii care isi fac aparitia pe coloana sonora a jocului, recunoaste in direct ca nu vrea sa fiie ca si ceilalti DJ, asa ca se opreste din vorbit si va lasa sa ascultati muzica.

Fifa Street 2 este inca un joc EA Street, care este de fapt un joc bazat pe trucuri, de gen arcade. Gameplay-ul pune accent pe trucuri si nu pe talentul necesar practicarii fotbalului si cunostintelor necesare acestui sport. 

Fifa Street 2 preia din punctul de unde a fost lasata actiunea in prima editie. Structura de baza a jocului a ramas aproximativ aceeasi. Aveti posibilitatea de a juca un joc rapid la Play Now, puteti intra in modul cariera, puteti sa va alegeti infatisarea si skill-urile in Creation Zone, si puteti selecta diverse optiuni sau configura posturilor radio.

In Game Modes veti gasi sub-modurile Friendly, Rule the Street si Skills Challenge. Modul Friendly va permite sa jucati impotriva oricarui alt jucator, Rule the Street este de fapt modul cariera, iar Skill Challenge va ofera ocazia sa va demonstrati talentul de a jongla cu mingea, facandu-i de rusine si umilindu-i pe adversari. Pe masura ce avansati in Rule the Street, veti mai descoperi o varietate de alte tipuri de joc. Uneori va trebui doar sa inscrieti cele mai multe goluri. In alte tipuri, va trebui sa acumulati primul cele mai multe puncte de skill, sau sa inscrieti primul si altele. Varietatea tipurilor de joc introdusa a rezolvat problema referitoare la acest aspect prezenta in prima editie.

Un alt fapt interesant si care merita mentionat este ca in aceasta continuare puteti juca si fotbal traditional, adica fara a fi nevoit sa faceti diverse trucuri si driblinguri. Aceasta consta in lucrul la o strategie de joc, la folosirea diferitelor formatii si la munca in echipa in vederea obtinerii victoriei.

Pentru distractie, va puteti angaja in realizarea cator mai multe trucuri si driblinguri posibile in fiecare joc pe care il jucati. Aceasta noua editie va ofera si posibilitatea de a jongla mai usor cu mingea, avand un control mai bun asupra ei. Puteti suta dupa un set de miscari de jonglare, puteti plimba mingea pe genunchi si chiar pe umeri si pe cap. Aceste elemente sunt foarte distractive cand jucati cu un adversar si il pacaliti, obtinand o satisfactie enorma.

Fifa Street 2 prezinta o imbunatatire fata de prima editie si merita atentie intrucat va ofera atat posibilitatea de a juca fotbal, cat si de a invata noi trucuri si modalitati de a jongla cu mingea, animatiile sunt mai bine realizate, coloana sonora este imbunatatita si ea de asemenea, avand elemente rap, world, techno si de asemenea alte genuri, facand foarte placuta experienta de joc.

jocuri spacer
 Ultimele stiri