magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Hitman: Absolution

<< Inapoi la jocul Hitman: Absolution

Hitman: Absolution (Hitman 5) il urmeaza pe Agentul 47, un asasin cu sange rece, ce ia cel mai periculos contract de pana acum. Tradat de cei in care a avut odata incredere - acum vanat si de politie - el se trzeste brusc in centrul unei conspiratii intunecate, find nevoit sa se imbarce intr-o calatorie personala pentru aflarea adevarului, intr-un sistem corupt si o lume bolnava. Cu o poveste cinematica, prezentare artistica distincta si un design foarte original, Hitman: Absolution combina mult indragitul clasic stil de joc cu caracteristici ce nu au mai fost vazute pana acum in franciza Hitman.

Hitman: Absolution expune o poveste mai personala fata de precedentele titluri. 47 a fost tradat si acum este urmarit si de politie, trezindu-se in centrul unei conspiratii intunecate. "Este pentru prima data cand il urmam pe Agentul 47 intr-o calatorie personala, fapt ce ne permite sa exploram alte parti ale fanteziei Hitman", declara directorul IO Interactive, Tore Blystad. "Aceasta este in acelasi timp o experienta familiara dar totusi oarecum diferita de celelate jocuri Hitman, ceva ce asasinii nostri tacuti, precum si toti cei noi veniti in lumea Hitman, cu siguranta vor savura."

Au trecut 5 ani la ultimul joc Hitman (Blood Money) a fost lansat. Noul joc a fost refacut avand la baza motorul grafic Glacier 2 al IO Inetractive. Potrivit anunturilor, Absolution va fi in continuare compus din aceleasi mod de joc bazat pe disimulare si infiltrare, stil pentru care este cunoscuta seria, precum si caracteristici cu totul noi.

Cateva dintre elementele ce urmeaza sa compuna noul titlu:

  • Principalul raufacator din Hitman: Absolution este Blake Dexter, interpretat de Keith Carradine (seriful John Taggart din filmul artistic "Cowboys & Aliens").
  • Contactul Agentului 47 este Diana Burnwood, interpretata de Marsha Thomason (Diana Barrigan din serialul "White Collar"). Se presupune ca Diana are o "relatie apropiata" cu Agentul 47, conform Hollywood Reporter. - "Diana este singurul contact uman real al lui 47", declara Thomason. "Se cunosc de foarte mult timp, iar in lumea Hitman, ea este ceea ce Q inseamna pentru James Bond. Astfel, ea este cea care pregateste misiunile, ii spune unde sa se duca si pe cine sa ucida".
  • "Personajul pe care eu il interpretez in Hitman: Absolution este multidimensional, asa cum orice personaj bine gandit ar trebui sa fie", declara Carradine.
  • Dezvoltatorul IO Interactive lucreaza cu o duzina de actorii de la Hollywood pentru acest joc extrem de anticipat ce urmeaza sa apara anul viitor. Actorilor le este cerut sa ofere capturi de miscare si interpretari vocale, toate efectuate in Giant Studios, studiou folosit si de James Cameron pentru filmul de succes, Avatar.
  • IO Interactive a capturat "scene complexe", cu pana la sapte actori in scena. Asa cum declara directorul Tore Blystad, Absolution se bazeaza pe povestile emotionante ce evolueaza pe parcursul jocului. Tot Blystad a descris jocul ca fiind "mai stilizat, mai serios si mai intunecat de aceasta data, atat ca poveste cat si din punct vizual".
  • Agentul 47 urmeaza diferite misiuni pe teritoriul Statelor Unite, cu o parte din joc ce are loc in Chicago.
  • Un nou film urmeaza sa fie lansat anul viitor pentru a coincide cu jocul, scenariul apartinand lui Daniel Casey (Jimmy Six). Filmul se presupune ca va avea actori si o poveste originala, "insa va retine aspectul si consistenta noului joc" - “Se spera ca filmul va urma o directie similara iar cand vor fi lansate, filmul si jocul vor 'vorbi aceiasi limba'. Nu vor continua vechile jocuri Hitman, mai degraba urmand aceasta noua directie."
jocuri spacer
 Ultimele stiri