magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Monopoly Tycoon

<< Inapoi la jocul Monopoly Tycoon

Ia cu tine 5 viitori antreprenori si concureza cu ei pentru controlul complet. Cumpara, construieste, stocheaza, vinde sau demoleaza. Nu vei dori sa te opresti decat atunci cand vei detine totul!

Bun Venit in Monopoly Tycoon!
Simularea competitiei pentru viitorii sau actualii capitalisti! Monopoly Tycoon este un joc de simulare in care visul traditional de a "avea totul" este dus mai departe. Tu ajungi in oras cu nimic altceva asupra ta decat mostenirea ta si un vis, pentru a face avere cumparand si dezvoltand proprietatile din Monopoly, pe care le cunosti atat de bine. Planifica, investeste, construieste, demoleaza si falimenteaza-ti oponentii intr-un minunat mediu 3D in timp real, populat de sute de cetateni care iti vor inchiria apartamentele si vor cumpara de la tine. Construieste o fabuloasa cladire de apartamente de lux in Park Place sau un lant de magazine pe coasta Marii Baltice sau Mediterane. Totul se refera la bani - si la a face mai multi decat adversarii tai.

Vad inaintea mea un oras in plina dezvoltare, plin de potential, loc de desfasurarea a sute de povesti. Oameni mergand grabiti in toate directiile pe strazi, fara a fi constienti de prezenta mea. Fara a sti ca eu ii urmaresc. Si invat. il observ pe proprietarul unei ceasornicarii de pe Tennessee Avenue in timp ce isi inchide magazinul, urandu-le angajatilor lui o dupa-amiaza placuta. Privirea mea atenta il mai urmareste putin si observ ca s-a oprit la un bar din zona inainte de a se indrepta catre casa si catre familia sa.

Este prima oara cand face asa ceva.
Un nou element, o schimbare subtila a tiparului anterior previzibil, si, deodata, adevarul mi se dezvaluie. Pentru a-mi consolida prezenta in oras, pentru a face avere, trebuie sa invat sa ma adaptez, sa fiu pregatit pentru schimbarile pe care le va aduce timpul. Asta este ceea ce insemna o afacere pentru mine. Nu numere, tabele si grafice, ci oameni. Soarta mea, si faptul ca afacerea mea este in mainile lor. Iar destinele lor, vietile lor, bunastarea lor actuala si viitoare depind numai de mine. Sper ca ma voi ridica la inaltimea acestei dificile sarcini.

"As putea paria ca acest joc va fi un mare succes - cu siguranta merita sa fie." - PC Zone, Octombrie 2001.

Este o sansa pe care o intalnesti odata in viata... Construieste un business de la Old Kent Road pana la Mayfair (versiunea britanica), bucatica cu bucatica. Are toate riscurile si afacerile unui joc de Monopoply(TM) si mult mai multe in plus! Cunoaste-ti orasul, locuitorii acestuia, si descopera profitabile oportunitati de afaceri. Creaza business-uri, atrage cat mai multi clienti si produ banii cash de care ai nevoie. Concureaza pentru a castiga controlul a intregi industrii si districte ale orasului. Cu oportunitati si capcane la fiecare pas, depinde numai de tine sa-I manipulezi cu abilitate pe cei pana-la- 5 viitori capitalisti al caror scop este sa te aduca la faliment.

Monopoly Tycoon reprezinta o combinatie unica a incitantelor elemente ale celor mai populare jocuri de simulari, de strategie, si, desigur, a jocului Monopoly! Alege ce afaceri vor aparea si unde. Cladeste-ti profiturile si creste controlul tau in timp real, intr-un oras viu, cu o competitie zdrobitoare. Nu te vei opri pana nu vei detine totul.

"O simulare complexa afaceri, bazata pe tema jocului de Monopoly, lina de strategie si amuzanta de jucat." - PC Gamer, Octombrie 2001.

jocuri spacer
 Ultimele stiri