magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review MX vs ATV Untamed

<< Inapoi la jocul MX vs ATV Untamed

In momentul lansarii jocurilor “MotorStorm” si “Dirt” s-au ridicat standardele jocurilor de curse off-road. “MX vs ATV Untamed” a celor de la Rainbow Studios reuseste sa indeplineasca aceste cerinte si sa ofere o experienta inedita a circuitelor de competitii off-road. 

Ca si in celelalte versiuni de “MX vs ATV”, vei fi aruncat intr-un amestec de vehicule special concepute pentru stresul off-road, de la motociclete cross standard, pana la ATVuri, buggy-uri si monster trucks. Fiecare din ele va prezenta avantaje si dezavantaje. De exemplu, cele pe doua roti vor fi mai usor de manevrat, dar mai instabile decat cele pe patru roti, care sunt mai lente, insa toate sunt guvernate de legile fizicii din joc, viteza si performantele tinand capul de afis. Rezultatul e reprezentat de sarituri epice, de rasturnari in aer si, daca ai talent, aterizari cu stricaciuni minime resimtite de vehicul si pilot. 

Totusi, sariturile sunt destul de riscante. In cele mai spectaculoase nu poti fi sigur niciodata ca la aterizare pilotul vehicului tau nu va inghiti tot praful de pe circuit. Pe de alta parte, rezultatul concepului lui “MX vs ATV Untamed” e un ritm alert si distractiv. Vei fi incurajat sa faci tot felul de cascadorii in timpul sariturilor, dar nu-ti garanteaza nimeni ca saritura nu se va sfarsi tragic.

Modurile de joc includ un turneu in care vei pilota absolut toate vehiculele din joc, pe masura ce vei concura intr-un campionat liniar. Desigur, vei mai putea concura si la freestyle, unde totul se invarte in jurul talentului tau de cascador. Si asta nu e totul. “Untamed” iti mai da posibilitatea de a participa la cateva eventuri, printre care campionate nationale, de supercross, supermoto, etc. In plus, poti modifica parametrii fiecaruia dintre ele. 

In cazul in care te crezi in stare sa concurezi cu alti jucatori, modul multi-player iti da sansa de a te inscrie in competitie, atat in retea cat si online. In afara de cursele de viteza, mai poti juca si alte tipuri de competitii, precum Tag, un joc de-a prinselea in care trebuie sa pastrezi o minge timp de un minut, in timp ce alti jucatori incearca sa ti-o ia. De fiecare data cand esti atins, mingea isi schimba proprietarul.

Din punct de vedere grafic, “MX vs ATV Untamed” e superior multor jocuri de acest gen, oferind scene atent create, pe care vehiculele si motoarele lor turate la maximum urla in voie. Si daca tot e vorba de mijloace de deplasare, concurentii din acest joc au la dispozitie o varietate bogata de unde alege, iar circuitele se bucura de acelasi atribut. Cursele in aer liber sunt cele care stralucesc cel mai mult, pentru ca sunt mai rapide si dau impresia de infinitate, insa oferind si destule viraje stranse si zone inguste pentru a te tine in suspans continuu. Pe de alta parte, circuitele artificiale necesita mai multa tehnica, pentru ca si cea mai mica greseala iti poate strica ritmul sau chiar distruge total vehiculul. Un alt mod de joc interesant pe care il poti gasi in “MX vs ATV Untamed” e endurocorss, un hibrid de circuit acoperit plin de pietre, balti si busteni pe post de obstacole. Oricum, cele mai placute piste din acest joc sunt cele cu schimbari dramatice de inaltime si care contin si sarituri provocatoare si dificile, efectuate la viteze ametitoare. Toate aceste elemente vor satisface dorintele oricarui pasionat de off-road, indiferent de vehiculul preferat.

Odata cu “MX vs ATV Untamed” formula nu s-a schimbat dramatic, insa noutatile sunt destule pentru a merita sa te aventurezi direct pe circuitele sale. In plus, oricand vei avea ceva interesant de facut in acest joc, din moment ce aici diversitatea de afla la ea acasa.

jocuri spacer
 Ultimele stiri