magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Pro Evolution Soccer 2012 : PES 12

<< Inapoi la jocul Pro Evolution Soccer 2012 : PES 12

Pro Evolution Soccer 2012 este versiunea 2011-2012 a popularului joc de fotbal de la Konami. Versiunea 11 a seriei duce fotbalul digital la urmatorul nivel, oferind o gama larga de imbunatatiri pentru a crea cel mai realistic joc de fotbal disponibil pana la aceasta data.

Caracteristicile includ: inteligenta artificiala imbunatatita pentru coechipieri - ce se remarca atat in ofensiva cat si defensiva, noi controale asupra balonului, sarcini defensive provocatoare, o revizie a sistemului de detectie pentru coliziuni si grafica imbunatatita. In aceasta editie, cei de la Konami sunt determinati sa ofere fanilor o experienta de fotbal complet realista, imersiva si placut de jucat.

Atacul este un element de fundatie pentru PES 2012, iar noul joc beneficiaza de o abordare mult mai deschisa ce permite jucatorilor sa impuna propriul pas de joc, cu noi elemente de inteligenta artificiala incorporate astfel incat coechipierii sa sprinteze si sa ofere suport in situatiile unu-la-unu. Marcarea zonala si apararea sunt de asemenea mult imbunatatite, ceea ce face ca jucatorii sa lucreze mai mult pentru a strapunge apararea. Intre timp, un nou sistem de schimb a fost implementat pentru a permite selectarea oricarui jucator de pe teren. Rezultatul este un joc care, mai mult ca oricand, reprezinta atributele cheie ale celor mai buni jucatori din lume si capteaza cu adevarat esenta fotobalului.

  • Inteligenta artificiala a coechipierilor inbunatatita (Improved Teammate AI) - Inteligenta artificiala a coechipierilor a fost imbunatatita atat in defensiva cat si ofensiva pentru a ajuta echipa sa joace mai coerent.
  • Noi controale asupra balonului - Mai mult contol in situatiile "moarte" pentru a gestiona strategia echipei.
  • Sarcini defensive provocatoare - Marcarea zonala si apararea sunt simtitor imbunatatite, fortand jucatorii sa lucreze mai mult pentru a strapunge aparatea.
  • Detectarea coliziunilor revizuita
  • Grafica imbunatatita
  • Integrare cu reteaua sociala My PES
  • UEFA Champions League (valabil pe toate consolele) si UEFA Europa League (exclus pe consola PS2, PSP)
jocuri spacer
 Ultimele stiri