magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Resident Evil: Operation Raccoon City

<< Inapoi la jocul Resident Evil: Operation Raccoon City
Resident Evil: Operation Raccoon City

Resident Evil: Operation Raccoon City ofera o noua experienta shooter, plasata in sinistrul si intunecatul univers Resident Evil, oferind un nou stil de gameplay ce iese din tiparele conventionale third person shooter.
Actiunea se petrece in septembrie 1998, in nefastul oras Racoon City. Atunci cand Corporatia Umbrella afla ca unul dintre cei mai buni oamenii de stiinta ai sai, Dr. William Birkin, planuieste sa vanda experimentalul virus G (G-Virus) catre Guvernul Statelor Unite, acestia ordona unei echipe de soldati de elita Umbrella Security Service (U.S.S), condusa de Hunk, sa patrunda in unitatea de cercetare secreta pentru a asigura singura monstra cunoscuta a virusului. Operatiunea ia o intorsatura spre rau atunci cand Dr. Birkin se injecteaza cu fiola ce contine virusul, cauzand transformarea acestuia intr-o creatura mutanta, G-Birkin, care in cele din urma invinge ehipa U.S.S timisa sa il opreasca. In timpul altercatiei, mortalul virus T (T-Virus) este eliberat in canalizare si se imprastie pretutindeni in Raccoon City, infectand intreaga populatie.

Resident Evil: Operation Raccoon City

Afland de aceasta epidemie, Umbrella ordona echipei U.S.S sa distruga oricie dovada asupra implicarii corporatiei si sa reduca la tacere pe oricine ar descoperi adevarul. Serviciul de contramasuri biohazard al Umbrella (UBCS - Umbrella Biohazard Countermeasure Service) este de asemenea trimis pentru a incerca sa izoleze si sa tina situtia sub control. Intre timp, Guvernul Statelor Unite introduce orasul in carantina si trimite propria echipa de agenti speciali pentru a determina sursa misterioasei epidemii. Prinsi la mijloc in tot acest haos sunt doi debutanti ofiteri de politie, Leon S. Kennedy si Claire Redfield.

Resident Evil: Operation Raccoon City

Jucatorii iau rolul unui soldat al Serviciului de Securitate Umbrella (U.S.S) si lupta impotriva tuturor fortelor concurente din Raccoon City. Se pot alege din sase personaje, fiecare echipat cu un set unic de abilitati. Doua dintrea acestea sunt expertului in arme si comandantul echipei U.S.S, capitanul Lupo sau cercetatoarea in domeniu Four-Eyes, ce are abilitatea de a manipula virusul T si care poate prelua controlul armelor bio-organice (B.O.W's - Bio-Organic Weapons) ce patruleaza pe strazile orasului.
Resident Evil: Operation Raccoon City
  • Shooter bazat pe echipa, a carui actiune se petrece in intunecatul si sinistrul univers Resident Evil.
  • Intoarcerea inamicilor Resident evil favoriti, incluzand Hunter, Tyrant si Nemesis.
  • Risc de infectie din partea multimilor de zombie, caini zombie si likers. Lupta pentru supravietuire folosind spraryuri anti-virale, abilitatile speciale ale personajului ales sau ajutor din partea cercetatoarei in domeniu Bertha, inainte ca situatia personajului tau sa se inrautateasca, devenind un zombie violent ce are sa atace membrii propriei echipe.
  • In modul campanie, concureaza cu pana la trei prieteni ca un membru din echipa Serviciului de Securitate Umbrella.
  • Alege din sase personaje U.S.S, fiecare cu propriul set unic de abilitatti si roluri.
  • Rescrie istoria epdemiei din Raccoon City. Distruge toate dovezile implicarii Umbrella la Primarie si descopera adevaratele intentii ale agentului oprativ Nicholai Ginovaef.
  • Exploreaza Raccoon City, aduna dovezi si informatii si raporteaza la comandamentul Umbrella.
  • Modurile competitive online ofera o experienta unica de joc, gratie luptei purtate pe trei fronturi intre Servicul de Securitate Umbrella (U.S.S), Fortele Speciale ale Statelor Unite (US Special Ops) si amenintarea veninta din partea zombie si a armelor bio-organice (B.O.W's)
jocuri spacer
 Ultimele stiri