magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Shaun White Snowboarding

<< Inapoi la jocul Shaun White Snowboarding

Shaun White e un om adevarat. E faimos pentru competiile internationale castigate, atat la skateboarding cat si la snowboarding.  Acest joc, caruia i-a imprumutat numele, pare sa aiba loc in lumea reala, unde gravitatia isi impune limitele asupra inaltimii unei sarituri si asupra trucurilor care pot fi efectuate pe snowboard.

Shaun White Snowboarding” ofera patru masive muntoase uriase pe care le poti explora dupa bunul plac. Nu trebuie sa tii cont de limite si nici de vreo poteca prestabilita. Nu trebuie decat sa iei parte la activitati de freestyle si sa gasesti cele mai bune locuri unde sa faci tot felul de trucuri in aer, in urma unei sarituri, astfel ca jocul e structurat in asa fel incat sa faci exact ceea ce iti doresti.  Controalele sunt simple si iti permit sa te rotesti si sa te prinzi de plansa dupa bunul plac, iar imaginile iti vor sugera viteza cu care personajul tau coboara muntele.  Singurul element care nu corespunde cu realitatea e ca daca te izbesti de un obstacol, chiar si la viteze ametitoare, in loc sa ai corpul plin de rani si vanatai, vei ricosa inapoi in picioare, fara probleme.

Avand in vedere ca trebuie sa colectezi niste monede pentru starul Shaun White, navigarea pe panta muntelui te va ajuta in aceasta misiune. Cand aduni un set, va aparea altul, undeva pe cei patru munti. Dupa fiecare runda de colectat monede, vei avea la dispozitie o noua putere speciala, precum daramarea obstacolelor, viteza sporita sau sarituri mai lungi.

Modul multi-player reuseste sa aduca si mai multe viata in peisajul montan sportiv, astfel ca pana la 16 jucatori se pot infrunta deodata, si cu muntele si intre ei, iar provocarea creste cand adversarii vor face orice ca sa iti strice o cascadorie complicata, chiar la sfarsitul ei.

“Shaun White Snowboarding” e un simulator realistic, cu putinele exceptii necesare continuitatii jocului, dar care va ofera o experienta satisfacatoare de-a lungul pantelor inzapezite. Campionul care a imprumutat numele acestui joc nu poate decat as fie mandru ca in lumea virtuala vom putea fi toti campioni la snowboarding, ca ne distram, atat singuri, cat si cu prietenii, bucurandu-ne de o activitate foarte interesanta ce tine de sporturile extreme.

jocuri spacer
 Ultimele stiri