magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review WWE SmackDown! vs. RAW 2007

<< Inapoi la jocul WWE SmackDown! vs. RAW 2007

 WWE SmackDown vs. RAW 2007 permite jucatorilor sa experimenteze intesitatea intrarii in rolul unui SuperStar WWE cum nu a mai fost vazut pana acum, cu imbunatatiri cheie si noi caracteristici de gameplay.

Anumite puncte fierbinti din mediul inconjurator permite jucatorilor sa selecteze si sa controleze mai multe obiecte in si in afara ringului, de asemenea din partea spectatorilor pot fi oferite obiecte luptatorilor, pentru a produce mai mult damage adversarilor.

Caracteristici ale jocului:

  • un Sistem de Control Analog nou nout face ca luptele sa fie mult mai realiste ca niciodata cu caracteristici precum: miscari intuitive si noi elemente de control. Modul Season mult imbunatatit, ofera mai multe ramuri ale povestii si nivele fara precedent ale alegerilor jucatorilor;
  • in si in afara ringului, luptatorii se pot folosi de obiecte pentru a face un damage mai mare in moduri unice si noi. Pe langa acestea noi combinatii de miscari de impact major ofera posibilitatea jucatorilor de a lua in propriile maini, puterea superstarurilor WWE;
  • fanii si spectatorii pot avea acum un rol decisiv, datorita posibilitatii de a interactiona cu luptatorii;
  • WWE SmackDown vs. RAW 2007 ofera multiple imbunatatiri care includ grafica incredibil de reala, lista de luptatori updatata atat pentru Raw cat si pentru SmackDown, un mod General Manager extins, posibilitatea de joc online multiplayer cu suport voice chat si multe multe altele.
jocuri spacer
 Ultimele stiri