magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review WWE 2K16

<< Inapoi la jocul WWE 2K16

Cea mai mare listă realizată vreodată: vine cu mai mult de 120 de personaje cu care te poți juca, incluzând pe Superstarul de Gheață Steve Austin împreună cu Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Temutul Barrett, Paige și Finn Bálor, WWE 2K16 vine cu cea mai mare listă de personaje din istoria jocurilor WWE.

Lista conține o combinație nemaiîntâlnită de Superstaruri și Dive WWE, talente NXT, Personaje din Galeria Faimoșilor WWE și alumni WWE din perioade multiple.

Arnold Schwarzenegger ca Terminator: Fanii care au luat WWE 2K16 prin pre-comandă de la orice retailer participant vor primi două versiuni exclusive ale lui Arnold Schwarzenegger ca Terminator:

T-800 din Terminator și T-800 din Terminator 2: Ziua Judecății

2K Showcase: versiunea bazată pe poveste atât de populară a francizei se întoarce în WWE 2K16, permițând jucătorilor să retrăiască meciuri și momente legendare din istoria WWE history. Pe parcursul poveștii, aceștia vor duce la capăt anumite obiective pentru de debloca personaje legendare, echipament de intrare și pentru ring, tipuri de meciuri și alte obiecte blocate.

MyCareer: Modul de carieră, aflat acum în al doilea an de existență, va permite jucătorilor să definească ce vor lăsa moștenire făcând alegeri critice în timp ce cresc în rang de la NXT la WWE pentru a câștiga un loc în Galeria Faimoșilor. Mai mult decât atât, ei se vor antrena, vor lupta unul contra celuilalt, vor participa la interviuri de personalitate, vor interacționa cu rivali și/sau vor forma echipa supremă.

Creation Suite: Bazându-se pe construcția de anul trecut, Creation Suite din WWE 2K16 aduce elemente în plus arsenalului, venind cu numeroase opțiuni, precum cea de Creare Divă, Creare Campionat, Creare Arenă și Creare Spectacol. Au fost făcute îmbunătățiri vizibile la ofertele pentru fani, inclusiv Creare Superstar, Creare Intrare Nouă, Studio pentru Superstar și Creații ale Comunității.

Universul WWE: WWE 2K16 aduce îmbunătățiri vizibile poveștilor, rivalilor și selecțiilor de carduri pentru meciuri. Mai mult decât atât, pentru prima data, Superstarurile pot fi desemnate pentru show-uri multiple, permițând jucătorilor să aibă o experiență mai vastă. Online: WWE 2K16, datorită feedback-ului fanilor, va oferi utilizatorilor moduri multiple de a se juca online cu comunitatea Jocurilor WWE, inclusiv un siste îmbunătățit de alegere a meciurilor.

Sunet: Jucătorii își pot customiza acum muzica din timpul jocului cu adăugarea muzicii Superstar la Jukebox-ul WWE 2K16. În decursul acestui an va fi anunțată și mai multă muzică pentru joc. Îmbunătățiri ale jocului: WWE 2K16 pornește de la baza de anul trecut dar include îmbunătățiri și inovații cheie bazate pe feedback-ul consumatorilor pentru a livra cea mai bună experiență WWE de până acum.

Control îmbunătățit: Butoanele de control și librăria revizuite pentru a separa clar atacurile de tip înșfăcat de lovituri. Această schimbare oferă jucătorilor mai mult control asupra tipurilor de atac pe care vor să le inițieze în fiecare situație. WWE 2K16 include și noi poziții de atac, precum cea așezat, pentru a spori opțiunile de atac ale jucătorilor în afara ringului lângă baricade. Oponenții vor putea reacționa cu mai multă precizie în funcție de mediul în care se află.

Alte caracteristici:

Sistem nou de mers înapoi
Sistem nou de suport
Luptă corp la corp în lanț
Strânsori puternice
Inteligență Artificială Îmbunătățită
Mai multe tipuri de meciuri
Intrări dinamice
Îmbunătățiri adiționale
Un joc mult mai bun
Echipă nouă de comentatori
Îmbunătățiri vizuale
Transmiterea prezentării

jocuri spacer
 Ultimele stiri