magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review X-PLANE 10 : (PC/Mac)

<< Inapoi la jocul X-PLANE 10 : (PC/Mac)
X-Plane 10

X-Plane 10 este cea mai recenta versiune a simulatorului de zbor ultra-realist pentru PC, Mac si Linuxs ce se afla in continua dezvoltare de aproape 20 de ani, aceasta editie europeana incluzand pe 8 discuri DVD double-layer peste 30 de aparate de zbor, aprobare FAA (Federal Aviation Administration), peisaje din intreaga lume si aeroporturi europene.

Proiectat sa fie cel mai flexibil simulator de zbor, acesta are o structura complet lbera ce permite pilotului virtual sa personalizeze orice aspect - fie ca doresc sa piloteze un avion usor, avioane de lupta militare, elicoptere sau aeronave masive.

Cu mii de add-on-uri compatibile, practic niciun aparat de zbor nu a ramas simulat, existand o intreaga lume de explorat, de la Alaska si pana la aglomeratele noduri aviatice europene, inclusiv aventuri incitate pe platforme petroliere si portavioane.

X-Plane 10 este atat de realist incat a fost aprobat de FAA (autoritatea aviatica Americana) ca un instrument certificat pentru pregatire.

La baza simularii se afla un tunel de vant virtual ce recreaza cel mai realist model de zbor existent pentru sisteme desktop, capabil in egala masura de a simula orice tip de aparat de zbor si de a oferi pilotului virtual abilitatea de a experimenta provocarile oferite de zborul cu aeronave mari sau avioane ultra-usoare.

X-Plane 10

Lumea virtuala din X-Plane 10 este ceea ce face aceasta versiune diferita fata de precedentele editii. ‘Lumea Credibila’ (‘Plausible World’) este un nou stil de peisaj virtual ce revolutioneaza simarea. Creata din multe baze de date globale reale, aproape toate drumurile si zonele construite sunt redate ca in lumea reala. Motorul complet nou de redare arata lumea inconjuratoare in detaliu si cu iluminare globala, astfel incat luminile sa se comporte ca in realitate.

X-Plane 10

Pe langa ghidarea celorlalte aeronave din jurul tau, Contolul de Trafic Aeian te va indruma personal de la start-up si pana la oprire. Celelalte aeronave nu sunt robotizate precum in alte simulatoare, ele interactionand cu mediul in aceiasi maniera ca aeronava ta. Vor experimenta aceiasi cuenti laterali si turbulente ca si tine si vor avea nevoie de o distanta mai mare pe pista atunci cand conditiile metr nu sunt favorabile. Exact ca si pilotii reali, le vei urmari decolarea pentru a iti da seama de cum va decurce si decolarea ta. Este inca o simulare dar una foarte de aproape de aviatia reala!

X-Plane 10

X-Plane 10 este proiectat pentru a profita la maxim de resursele hardware din sistem: daca sistemul este dotat cu un procesor multi-nucleu va fi capabil sa simuleze mai multe avioane in jurul tau si sa afiseze mai multe detalii, dar si cu un calculator cu o configuratie medie, X-Plane 10 este capabil sa afiseze destul de multe detalii fara a se incetinii.

jocuri spacer
 Ultimele stiri