magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Curse auto/moto bulltet categorie de jocuri Xpand Rally Xtreme

Xpand Rally Xtreme

Xpand Rally Xtreme
Lansare; 26 septembrie 2008; Techland - Wendros AB
Platforma Pret
PC PC
27.61 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Xpand Rally Xtreme
Xpand Rally Xtreme

Avand drept concurenta seria Colin McRae si simulatorul Richard Burns Rally, fiecare cu multi impatimiti pentru jocurile cu curse de raliu, Techland este destul de curajoasa pentru a intra pe piata cu Xpand Rally Xtreme, incercand sa provoace la lupta si sa invinga ambele contracandidate.
Ceea ce atrage cel mai mult la inceput sunt cele doua moduri diferite de joc, arcade si simulation, de fapt atrage modul cum se joaca. Modul arcade este putin mai pretentios decat Colin McRae, iar la simulation veti intalni mai putine dificultati decat la Richard Burns Rally. Ambele cer totusi suficienta concentrare si indemanare pentru a fi jucate.
Acest fapt se datoreaza in majoritate configuratiei traseelor. In multe jocuri de acest gen, cea mai mare parte a curselor va luptati cu vehiculul pentru a-l tine pe traseu, pentru a-l tine sub control. In Xpand, va veti lupta cu vehiculul si cu traseul in egala masura, in afara de drumurile asfaltate nemaiexistand trasee bine nivelate sau cat de cat drepte. O groapa aici, o piatra dincolo, copaci si case in jur, apa sau un zid de beton pe margini, iarba si plante care obstructioneaza vederea, schimbarile de la un tip de carosabil la altul au un impact major asupra manevrabilitatii, si totul devine mult mai periculos daca se adauga si conditii de ploaie, viteza mare sau noapte. Un lucru cat de cat bun este faptul ca doar cateva din aceste obstacole va opresc cu totul, deci stricaciunile si pierderea din viteza vor fi penalizarile obisnuite.
Toate acestea raman o provocare, intrucat in modul arcade unde masina este mult mai rapida si mai manevrabila, tindeti sa fiti luati de val si sa treceti de la atentie la neglijenta. Ambele moduri de joc necesita implicare din partea jucatorilor, mai ales in momentele in care traseele includ curbe consecutive care trebuie tratate cu grija. Greselile sunt permise, si nu va fi nevoie de nenumarate ore de incercari sau sa aveti o indemanare deosebita, daca veti conduce bine veti fi rasplatit bine.
La inceput jocul nu este atat de dinamic, probabil din cauza masinilor. Lucru neobisnuit pentru un joc de raliu, banii castigati de pe urma curselor sunt folositi pentru upgrade-uri la masina si cumpararea de piese mai bune. Nici nu va veti da seama cand ritmul va deveni mai alert, intrucat cu cat avansati cu atat jocul devine mai interesant. Sunt putine sectoarele de drum in care puteti prinde ceva viteza, intrucat traseele sunt presarate cu intoarceri si serpentine si curbe in ac de par. Sariturile si rasturnarile sunt o cu totul alta poveste, iar de multe ori este mai rentabila resetarea decat incercarea de a iesi prin forte proprii din incurcatura, intrucat trebuie sa ajungeti la destinatie intr-o limita de timp.
Banii sunt folositi pentru a cumpara noi masini, piese si pentru a repara vehiculele dupa cursele pline de evenimente. In campionat inaintati in felul urmator: castigati curse, prin urmare bani, upgradati masina, deblocati urmatorul set de curse si tot asa pana ajungeti la final. Poate parea plictisitor si neinteresant, dar pe masura ce jucati mai mult veti deveni din ce in ce mai prinsi de joc. Este chiar placut sa petreceti cateva ore pentru a completa cateva seturi de curse, si sa nu ai un sentiment de a fi irosit timpul. Singurul timp care se pierde cu meniurile este in momentul in care trebuie sa aplicati upgrade-uri la masina.
Jocul este viu colorat, iar detaliile, chiar daca nu sunt foto-realistice, raman uimitoare. Astfel sunt detaliile de pe masini, praful, iarba, fumul, stricaciunile si multe altele. Si mai uimitoare sunt perspectivele indepartate, peisaje care nu sunt obstructionate de prezenta cetii si sunt frumoase de privit.
Toate aceste aspecte ne determina sa spunem ca Techland a preluat elemente din cursele de raliu pentru a transpune intr-un joc exact acelasi lucru. Este admirabil realizat, ofera doua moduri distincte de joc, fiind una peste alta un pachet de baza, cel putin in comparatie cu alte jocuri ale genului, dar nu veti fi nemultumit de el mai ales daca sunteti satul de jocurile arhicunoscute si familiare.
Poze Xpand Rally Xtreme
Poza 1 pentru Xpand Rally Xtreme Poza 2 pentru Xpand Rally Xtreme Poza 3 pentru Xpand Rally Xtreme Poza 4 pentru Xpand Rally Xtreme Poza 5 pentru Xpand Rally Xtreme
Filme Xpand Rally Xtreme
Vezi toate cele 2 filme
Forum Xpand Rally Xtreme » Adauga un subiect
care este parola de instalare va rog spunetimi sun disperat
Nici un raspuns. [raspunde]
ce cod de dezarhivare are ?
Nici un raspuns. [raspunde]
ce cod are?
Nici un raspuns. [raspunde]
datimi si mie parola de la joc plss
Nici un raspuns. [raspunde]
de ce nu pot sa joc jocul pe net
pentru ca esti prost
e super jocul , putin mai greu la partea cu simulation dar de .. e ok in general
feyxnc hbxdbydby aegv
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 9198
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City